Týden na FreeHrách - flashovky vládnou světu

02.04.2010 07:55

 

O tom, že flashové hry jsou v současné době velmi oblíbené, svědčí mnoho faktů. Mimo jiné i množství kvalitních kousků, které tentokrát převálcovaly klasické freehry.

FreeHra týdne

Subvein - nová multiplayerová střílečka - Akční

náhled

Skvělá příležitost rozdat si to s někým po internetu na mapách imitující města, s arzenálem několika desítek zbraní. Opravdu lákává nabídka, stojí ale Subvein v praxi vůbec za spuštění? Jednoznačně ano!

Hodnocení - 80%
 

FlashFunka týdne

Sift Heads World Act 1 - Akční

náhled

Přestřelky, rozsáhlé lokace, dvě desítky misí, tři hratelné postavy a mnoho dalšího. TOHLE si nemůžete nechat ujít!

Hodnocení - 91%
 

Ostatní FreeHry

Erryl Spew - zvracející kanibal - Arkády

náhled

Kanibalizmus je snad všude nelegální, ale s tím si hlavní hrdina freeware hry Erryl Spew hlavu nedělá. A tak žere bezdomovce, dokonce zaživa, jako na běžícím pásu. Aby to nebylo už tak dost zvrhlé, tak je nejdřív pokropí dávkou zvratků.

Hodnocení - 70%
 

Propero - nevídané závody - Sport/Sim

náhled

Z rukou studentů školy DigiPen vzešel počin, který nám přináší abstraktní závody vznášedel, jež nejednomu člověku, i přes neúplnou podobnost, evokují vzpomínky na závody z filmu Star Wars. Tak proč nezasednout do kokpitu a protivníkům vytřít zrak?

Hodnocení - 70%
 

Cuba Letra - písmenková Zuma - Arkády

náhled

Co se stane, když vezmete typickou návykovost a princip Zumy a dáte je dohromady s písmenkovou hrou typu Scrabble? No, přesvědčte se sami u dnešní freeware hry Cuba Letra, určitě budete mile překvapeni!

Hodnocení - 70%
 

20 Escapes 4 Freedom - trable jednoho létajícího talíře - Arkády

náhled

Dostat se z cizí nebezpečné planety není nic pro bojácné. O tom se přesvědčíte jako piloti vesmírného talíře, jelikož nástrah bude jako máku. Takže se začněte soustředit a hurá do toho!

Hodnocení - 60%
 

In a Dungeon - kvalitní hopsačka - Arkády

náhled

Objevivší se osamoceni v kobce brzy zjistíte, že vaším posláním zde je sesbírat krystaly v každé z 21 místností, do kterých se dá dostat. Ale jak na to? Použijte své rychlé nohy a přesné skoky!

Hodnocení - 80%
 

Hall of Shadows - z bludiště ven - Akční

náhled

Až úplně vzadu, v nejzazších koutech temného bludiště se probere hrdinný rek s jedinou jasnou myšlenkou v hlavě. Chce ven! Pomozte mu na jeho strastiplné cestě za svobodou.

Hodnocení - 50%
 

Gear – letec s ozubeným kolem - Arkády

náhled

Život v digitálním světě? Sen nemalého počtu počítačových nadšenců? Ano, ale zároveň i noční můra hlavního hrdiny adventury Gear. Zajímavé herní světy už na vás čekají, stačí jen pootevřít jejich brány.

Hodnocení - 80%
 

Ostatní mobilní hry

Mobario – instalatér zpět v akci! - Arkády

náhled

Mobario není nic jiného, než mobilní verze populárního Maria. Pokud tedy máte chuť si opět trochu zaskákat a posbírat desítky zlatých mincí, tak hurá do toho!

Hodnocení - 70%